Συνέδρια

Covid-19 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ “ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ”

Covid-19 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ “ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ”

Σας ενημερώνουμε ότι το e-mail σας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των σκοπών δημοσιοποίησης του Webinar, η δε επεξεργασία και διαχείρισή του υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletters καθώς και προωθητικά/διαφημιστικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) άλλων συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα e-mail στο info@conferre.gr.
1200X630 en gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας, το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ και η HOPEgenesis, υπό την αιγίδα της Έδρας UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή ημερίδα, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, στις 16.00-19.00, με θέμα: «COVID-19, Εγκυμοσύνη και Εμβόλια», attikorama2021.gr.

Οι τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας COVID-19 προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Στην Ελλάδα βλέπουμε καθημερινά έγκυες να νοσούν σοβαρά. Ένας στους έξι ασθενείς με λοίμωξη CΟVID-19 στη Βρετανία που χρειάστηκαν παράκαμψη των πνευμόνων με εξωσωματική οξυγόνωση με μεμβράνη (Ecmo) μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου ήταν μέλλουσες μητέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα το NHS. Με μεγάλη θλίψη βλέπουμε ότι νέες μητέρες δεν τα καταφέρνουν στη μάχη του κορωνοϊού.

Δεκέμβριος
7
2021

Είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους και σε όλες τις υποψήφιες μητέρες. Το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ συμμετέχει στην ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για τις έγκυες και όλες τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας με την τηλεφωνική συμβουλευτική ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ 2132039142, ώρες 10.00-18.00. Απαντήσεις στην τηλεφωνική γραμμή θα δίνουν μαιευτήρες-γυναικολόγοι της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας που ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα επιστημονικά δεδομένα.

Eυχόμαστε να βγούμε σύντομα από την πανδημία.

Σοφία Καλανταρίδου
Καθηγήτρια Μαιευτικής-Γυναικολογίας

και Στείρωσης Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας
Οικογενειακού Προγραμματισμού,
Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας
Παναγιώτης Χαλβατσιώτης
Επ. Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικής
Σχολής ΕΚΠΑ

Πρόεδρος Δ.Σ. Γ.Ν.Α. Η ΕΛΠΙΣ
Στέφανος Χανδακάς
Πρόεδρος HOPEgenesis
koumpi attikorama add to calendar

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΠΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ 2132039142, ΩΡΕΣ 10.00-18.00

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

logo conferreSA
Stavrou Niarchou Ave., Mares Position
GR455 00 Pedini, Ioannina, GREECE

Tel. +30 26510 68610 | Fax. +30 26510 68611
E-mail: info@conferre.gr | Website: www.conferre.gr

You are receiving this email because
You have been registered in one of the congresses/events of "CONFERRE SA"

If you wish to unsubscribe from our newsletter, click here