Συνέδρια

1η Επιστημονική Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακών Παιδιάτρων (Ε.Ε.Α.Π.), 18-19 Δεκεμβρίου 2021, Διαδικτυακή Διεξαγωγή, Δωρεάν Συμμετοχή

Preliminary_Program_1ΑΠ_2021

Αγαπητοί κύριοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη Διαδικτυακή Διεξαγωγή με Δωρεάν Συμμετοχή, της 1ης Επιστημονικής Εκδήλωσης της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακών Παιδιάτρων (Ε.Ε.Α.Π.) και του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής τα οποία διοργανώνονται στις 18 & 19 Δεκεμβρίου 2021, από την Επιστημονική Εταιρεία «Ε.Ε.Α.Π.» σε συνεργασία με τη Μονάδα Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Στο φετινό διαδικτυακό συνέδριο συμμετέχουν διεθνείς ομιλητές, οι οποίοι ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρουν στους στόχους του συνεδρίου, οι οποίοι είναι η διεπιστημονική επικοινωνία, ο εμπλουτισμός των γνώσεων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και η προαγωγή της βέλτιστης υγείας και ανάπτυξης των παιδιών μας.

Τα θέματα του φετινού διαδικτυακού συνεδρίου εστιάζουν στις επιπτώσεις και τις ευκαιρίες της πανδημίας σε τομείς όπως η ανάπτυξη, η μάθηση και οι υπηρεσίες υγείας στα παιδιά και τις οικογένειες, στις προγεννητικές και περιγεννητικές επιδράσεις στη νευροανάπτυξη, ιδιαίτερα στα πλαίσια της πανδημίας, στη Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού, τη Νευροποικιλότητα, την ανάπτυξη των Συναισθημάτων και άλλα θέματα που εμπίπτουν στο πεδίο της Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής.

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακών Παιδιάτρων, αποτελεί το  δίκτυο των ειδικών παιδιάτρων Αναπτυξιακής Παιδιατρικής στη χώρα μας και ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στην εκπαίδευση, στην έρευνα και στην ανάπτυξη ορθών κλινικών πρακτικών, κυρίως εντός του πλαισίου της Παιδιατρικής. Η Α΄ Παιδιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ με τη μακρόχρονη παρουσία της στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των φοιτητών, ειδικευόμενων και παιδιάτρων και μέσω του εξειδικευμένου κλινικού, ερευνητικού και διδακτικού έργου  της Μονάδας Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής υποστηρίζει και συνδιοργανώνει την εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο, ελπίζοντας στο μέγιστο όφελος των συμμετεχόντων.

Για την ενημέρωση των μελών σας παρακαλούμε πολύ αν είναι εφικτό όπως

  • Προσθέσετε την εκδήλωση στο ημερολόγιο των προσεχών Επιστημονικών εκδηλώσεων του site της εταιρείας σας.
  • Προσθέσετε (για τη βοήθειά σας διάφορα μεγέθη επισυνάπτονται) στο ημερολόγιο των προσεχών Επιστημονικών εκδηλώσεων του site της εταιρείας σας. Αν το μέγεθος των banners στο site της εταιρείας σας είναι διαφορετικό από τα επισυναπτόμενα παρακαλούμε να μας αποστείλετε το μέγεθος ώστε να το προσαρμόσουμε.
  • Προωθήστε το επισυναπτόμενο Προκαταρκτικό Πρόγραμμα καθώς και τον σύνδεσμο https://mdcongress.gr/event/anaptixiakis-symperifoikis/, από τον οποίο υπάρχει πρόσβαση στις online εγγραφές.

Στη διάθεσή σας

Με εκτίμηση, 

Μανώλης Γκόγκας / Manolis Gogas

Congress Manager

118 Al. Panagouli str 

Agia Paraskevi 15343

Athens, Greece
T.+30 210 607 4200

T.+30 210 607 4204 (Direct)

M.+30 698 722 8684

  1. mg@mdcongress.gr
  2. www.mdcongress.gr