Συνέδρια

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας_26 – 29 Σεπτεμβρίου 2024, Electra Palace, Θεσαλονίκη

Αξιότιμες κυρίες / Αξιότιμοι κύριοι,

Εκ μέρους του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.), με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 18ου Πανελληνίου Συνεδρίου Επιληψίας που θα λάβει χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Electra Palace, στις 26 – 29 Σεπτεμβρίου 2024, σε υβριδική μορφή.

Το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας έχει στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και τη διαχείριση των ατόμων με επιληψία.

Επιπλέον, μέσω του Συνεδρίου, θα δοθεί η δυνατότητα στους συνέδρους να συναντηθούν και να δικτυωθούν με επιστήμονες από την Ελλάδα και κορυφαίους επιληπτολόγους από το εξωτερικό, οι οποίοι θα κληθούν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.

Στόχος, η συγκρότηση ενός ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου Επιστημονικού Προγράμματος, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Επιληψία και τα συναφή επιληπτικά σύνδρομα.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε κάθε ενδιαφερόμενο για την διεξαγωγή του Συνεδρίου και την δυνατότητα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.e-myrtaly.gr/gr/pese-epilepsy2024

Δυνατότητα εγγραφής έχουν Ειδικευμένοι και Ειδικευόμενοι Ιατροί, Νοσηλευτές και άλλοι Επαγγελματίες Υγείας. Η εγγραφή φοιτητών και μεταπτυχιακών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να κοινοποιήσετε την ετήσια επιστημονική εκδήλωση του Π.Ε.Σ.Ε. στον ιστότοπό σας. Για το σκοπό αυτό, επισυνάπτεται η σχετική αφίσα.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναρτώνται σταδιακά στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://epilepsycongress.gr/

Η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν κύρια συστατικά της επίτευξης των στόχων του Συνεδρίου μας.

Με εκτίμηση,

Βίκυ Κώστα / Vicky Kosta 

Co-Founder, Media Relations Officer, Communications, PR & Social Media Manager 

UPCOMING EVENTS – Myrtaly Congress