Συνέδρια

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΛ.Α.ΝΑ., 14-17 Δεκεμβρίου 2023, Makedonia Palace Hotel, Θεσσαλονίκη

Αγαπητές κυρίες
Αγαπητοί κύριοι

Με την ολοκλήρωση του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος η παρακολούθηση με φυσική παρουσία κυμάνθηκε σε σταθερά υψηλά επίπεδα.

Παραπάνω το συνέδριο και σε αριθμούς.

Όπως σε όλα τα προηγούμενα συνέδρια της ΕΛΛ.Α.ΝΑ. έτσι και σε αυτό εξειδικευμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέπτυξαν επίκαιρα θέματα της κλινικής, εργαστηριακής και βασικής έρευνας στο ευρύτερο πεδίο της Νευροανοσολογίας. Στο συνέδριο αποτυπώθηκε για ακόμη μία φορά ο βασικός στόχος ιδρύσεως της ΕΛΛ.Α.ΝΑ που δεν είναι άλλος από τη συνδυαστική προσέγγιση των σύγχρονων βασικών και κλινικών δεδομένων των ανοσοδιαμεσολαβούμενων νευρολογικών νοσημάτων, όπως επίσης και εκείνων στα οποία αναγνωρίζεται έστω και μερικώς ο ρόλος του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά μας και στις μελλοντικές εκδηλώσεις της ΕΛΛ.Α.ΝΑ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΛΛ.Α.ΝΑ
Γραμματεία Συνεδρίου
Χρύσα Γρέψιου

Senior Project Manager
Τηλ: 2310 247743
Email: chryssa@globalevents.gr