Συνέδρια

🩺 Επιστημονική Ημερίδα

7η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 

με τίτλο
Καινοτόμες θεραπείες και διεπιστημονικές συνεργασίες στη ρευματολογία

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
Αίθουσα Κ.Ε.Δ.Ε.Α., Κτίριο ΕΛΚΕ Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη

Χορηγούνται 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με τα κριτήρια UEMS – EACCME.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε στην 7η Ημερίδα του Ρευματολογικού Τμήματος 424 ΓΣΝΕ με θέμα «Καινοτόμες θεραπείες και Διεπιστημονικές συνεργασίες στη Ρευματολογία».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση Υγειονομικών Ενόπλων Δυνάμεων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι βιοτεχνολογικές ανακαλύψεις των τελευταίων ετών ενίσχυσαν τις γνώσεις της παθοφυσιολογίας ρευματικών νοσημάτων, συνετέλεσαν στην κατανόηση μηχανισμών ανάπτυξης όγκων αλλά και της παθοφυσιολογίας των λοιμώξεων, με πρόσφατο παράδειγμα την πανδημία  COVID.

Η Ημερίδα αποτελεί μια έμπρακτη συνεργασία μεταξύ ειδικοτήτων, που αποσκοπεί στην ανάδειξη καινοτόμων θεραπειών και την ανταλλαγή και διάδοση νεότερων γνώσεων, ώστε να αναπτυχθούν συνδυασμένες θεραπευτικές εφαρμογές και κοινά πεδία δράσης.

Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας είναι καταλυτική στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Dr Περικλής Βουνοτρυπίδης
Γενικός Αρχίατρος – Ρευματολόγος
Διευθυντής Ρευματολογικού Τμήματος 424 ΓΣΝΕ

Πρόγραμμα και πληροφορίες Εγγραφής