Θέσεις Εργασίας

Ευκαιρία Εργασίας για Χειρουργό Οφθαλμίατρο στην Αβινιόν

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε μια εξαιρετική ευκαιρία εργασίας για έναν Χειρουργό Οφθαλμίατρο στην όμορφη πόλη της Αβινιόν. Αυτή η θέση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εξειδικευμένους ιατρούς που αναζητούν μια επαγγελματική πρόκληση και θέλουν να συμβάλουν στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικής φροντίδας.

🏥 Περιγραφή Θέσης: Στην πολυκλινική μας στην Αβινιόν, αναζητούμε έναν εξειδικευμένο Χειρουργό Οφθαλμίατρο για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Η πολυκλινική μας αποτελεί αναγνωρισμένο ιατρικό κέντρο στην περιοχή, που προσφέρει μια ποικιλία ιατρικών ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της Οφθαλμολογίας.

Η πολυκλινική έχει το σχέδιο να συγχωνευτεί με μια άλλη κλινική του ιατρικού μας γκρουπ μέχρι το 2024, με στόχο την ενίσχυση της πολυπληθής ιατρικής προσφοράς. Διαθέτει 150 κλίνες και θέσεις, χειρουργικό τμήμα με 8 αίθουσες, επίπεδο 2Α μαιευτική μονάδα με περίπου 1400 γέννες ετησίως, ιατρικό εργαστήριο αναλύσεων, ενιαίο κέντρο απεικόνισης και πολλές άλλες αδειοδοτήσεις σε χειρουργικές επεμβάσεις.

👁 Πλαίσιο Πρόσληψης: Τη στιγμή αυτή, η πολυκλινική διαθέτει 5 Οφθαλμολόγους, με 4 εξ αυτών να είναι συνεργάτες. Ο 5ος Οφθαλμολόγος, που λειτουργεί σε ιδιωτικό ιατρείο, αναζητά συνεργάτη λόγω του υψηλού όγκου εργασίας και μιας μακράς λίστας αναμονής. Τα ιατρεία είναι πλήρως εξοπλισμένα, με διαθέσιμους χώρους και τον απαραίτητο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου λογισμικού ιατρικού και υλικού πληροφορικής. Υπάρχει επίσης αυτόνομη υποδοχή για ενημέρωση της κάρτας υγείας και ραντεβού στην αίθουσα αναμονής.

Η τρέχουσα δραστηριότητα των Οφθαλμολόγων περιλαμβάνει επεμβάσεις αμφιβληστροειδής χιτώνας / κερατοειδής χιτώνας / καταρράκτης / χειρουργική του βλεφάρου / δακρυϊκές διόδους. Υπάρχει επίσης το σύστημα “fast-track” για την αποτελεσματική φροντίδα των ασθενών και διατίθεται εγγύηση εισοδημάτων για τους νέους συνεργάτες.

🌍 Η Περιοχή: Αβινιόν βρίσκεται περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά με το τρένο από το Παρίσι, 1 ώρα και 10 λεπτά από τη Μασσαλία και τη Μονπελιέ και λιγότερο από 1 ώρα με το αυτοκίνητο από τη θάλασσα. Αβινιόν προσφέρει πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων του Παλατιού των Παπών, της Πλατείας της Αγοράς και του διάσημου γεφυριού της Αβινιόν.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν την ευκαιρία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε για περισσότερες λεπτομέρειες στη διεύθυνση [IMEIDANIS@atrixinternational.com].

Σας ευχαριστούμε,

Iasonas MEIDANIS IMEIDANIS@atrixinternational.com

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI