Θέσεις Εργασίας

ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

👁‍🗨 ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Είσαι ένας/μια ιατρός-οφθαλμίατρος που αναζητά νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στο επάγγελμά σου; Η Γαλλία, μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, σε προσκαλεί να ενταχθείς στον εξαιρετικό κόσμο της οφθαλμολογίας στην πόλη της Βρέστης!

👁‍🗨 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

🌟 Υψηλές Αποδοχές: Προσφέρουμε αποδοχές ύψους 1000 ευρώ ανά ημέρα (καθαρά), επιβραβεύοντας τις δεξιότητές σας.

🏡 Δωρεάν Διαμονή: Απολαύστε δωρεάν διαμονή σε μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου.

🚗 Δωρεάν Μεταφορικά: Μην ανησυχείτε για τις μετακινήσεις σας – παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά από και προς την Ελλάδα.

🏥 Ποιοτική Υγειονομική Περίθαλψη: Η Γαλλία προσφέρει υψηλό επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης, για εσάς και τους ασθενείς σας.

🌍 Κουλτούρα & Ταξίδια: Ζήστε σε μια χώρα με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, καλλιτεχνική σκηνή και εξαιρετική κουζίνα. Εξερευνήστε τα εκθαμβωτικά τοπία, απολαύστε το φημισμένο γαλλικό φαγητό και ταξιδέψτε εύκολα σε όλη την Ευρώπη.

🌐 Επαγγελματική Ανάπτυξη: Εργαζόμενοι στη Γαλλία, θα αποκτήσετε εμπειρία σε μία διεθνώς αναγνωρισμένη χώρα, ανοίγοντας νέες πόρτες στην επαγγελματική σας καριέρα.

Αν σας ενδιαφέρει αυτή η μοναδική ευκαιρία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και μία σύντομη περιγραφή της εμπειρίας σας στην οφθαλμολογία στο [[IMEIDANIS@atrixinternational.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [0033185090956] για περισσότερες πληροφορίες.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οφθαλμολογική φροντίδα στους ασθενείς και να ζήσουμε μια συναρπαστική ζωή στην καρδιά της Γαλλίας! 🇫🇷👁‍🗨 #ΘέσηΕργασίας #Οφθαλμιάτρος #Γαλλία #ΙατρικόςΣύλλογος

 

Iasonas MEIDANIS

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com