Θέσεις Εργασίας

Επαγγελματική ευκαιρία για Γαστρεντερολόγο στη Γαλλία

Αγαπητοί ιατροί,

Χαίρουμε να σας ανακοινώσουμε μια συναρπαστική επαγγελματική ευκαιρία σε κλινικό κέντρο της δυτικής Γαλλίας, που αναζητεί να καλύψει τη θέση του Γαστρεντερολόγου λόγω της αναπλήρωσης της θέσης που προέκυψε λόγω συνταξιοδότησης το 2020.

Η κλινική, κατασκευασμένη το 2000, παρέχει ένα σύγχρονο και ευρύχωρο περιβάλλον 9000 τ.μ., προάγοντας στενή συνεργασία μεταξύ του νοσοκομείου και της κλινικής. Η ατμόσφαιρα είναι οικογενειακή, με χαμηλό ποσοστό προσωπικού που αλλάζει, και η απουσία ανταγωνισμού με το νοσοκομείο επιτρέπει την αμοιβαία ανταλλαγή ασθενών.

Οι εγκαταστάσεις είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, με ένα πάρκο ενδοσκοπίων που ανανεώνεται τακτικά κάθε δύο χρόνια. Φέτος, αγοράστηκε μια νέα στήλη ενδοσκοπίας, αποδεικνύοντας τη δέσμευση προς τη συνεχή αριστεία στην ιατρική.

Ο ειδικευόμενος θα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει 15 έως 16 ασθενείς ανά μισή ημέρα, συνεισφέροντας έτσι στη διαχείριση της θέσης που προέκυψε λόγω συνταξιοδότησης το 2020. Το δυνητικό των τελών εκτός συμβουλευτικής ανέρχεται σε 195.000 ευρώ, με 95.000 ευρώ να αντιστοιχούν στο τμήμα χειρουργικής για τον ειδικευόμενο. Αυτό το ποσό δεν λαμβάνει υπόψη την αμοιβή για τις συμβουλές.

Είτε ο υποψήφιος επιλέξει τον τομέα 1 είτε τον τομέα 2, θα επωφεληθεί από τα ίδια πλεονεκτήματα με τα άλλα μέλη της ομάδας. Αυτά περιλαμβάνουν απαλλαγή από ενοίκιο και τέλη για την πρώτη χρονιά, καθώς και δυνατότητα προκαταβολικού ταμειακού δανείου. Ανάλογα με το προφίλ, είναι επίσης δυνατό να παραμείνει σε καθεστώς εργασίας για ένα έτος πριν προχωρήσει στον ελεύθερο επαγγελματισμό.

Η κλινική διαθέτει 20 κρεβάτια ημέρας για αμβυλαία διαδικασία κολονοσκοπίας, με δύο εργάσιμες περιόδους σε δύο. Οι δύο γαστρεντερολόγοι που βρίσκονται εκεί είναι 45 ετών και δεν είναι συνδεδεμένοι, δίνοντας τη δυνατότητα στο νέο μέλος να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Εάν είστε ένας παθιασμένος επαγγελματίας, αναζητώντας ένα διεγερτικό, συνεργατικό περιβάλλον που επικεντρώνεται στην ιατρική πρόοδο, σας ενθαρρύνουμε θερμά να εξετάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία στην κλινική.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλετε αίτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με [ IMEIDANIS@atrixinternational.com].

Μαζί, ας συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα φροντίδας.

Σας περιμένουμε!

Iasonas MEIDANIS IMEIDANIS@atrixinternational.com

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI