Θέσεις Εργασίας

Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Γερμανία

Η Career Help EU, ως εγγεγραμμένο μέλος του δικτύου EURES, διοργανώνει εκπαιδευτικό ταξίδι στο Ανόβερο της Γερμανίας. Το ταξίδι αυτό απευθύνεται σε τελειόφοιτους, πτυχιούχους των ιατρικών σχολών και σε ειδικευμένος ιατρούς με σκοπό την ενημέρωση ως προς την εργασία (ειδικότητα και εξειδίκευση) γιατρών στην Γερμανία στα πλαίσια της κινητικότητας των εργαζομένων στην ΕΕ.

Η ενημέρωση θα συμπεριλαμβάνει:

  • Εργασία στην Γερμανία ως γιατρός – προϋποθέσεις και διαδικασίες 
  • Γλωσσική επάρκεια – βαθμός γνώσης της γερμανικής γλώσσας 
  • Ειδικότητες – η ειδικότητα στην Γερμανία 
  • Εργασιακό μέλλον – ποιες είναι η ειδικότητες του μέλλοντος 
  • Μετεκπαίδευση – τι προσφέρει η εξειδίκευση 
  • Σύστημα υγείας – λειτουργία του συστήματος υγείας 
  • Νοσοκομεία και κλινικές – εργασία σε νοσοκομείο στην Γερμανία 

Στα πλαίσια του ταξιδιού θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στα γραφεία μας στο Ανόβερο όπου εκεί μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για όλα τα θέματα εργασίας στην Γερμανία. Επίσης θα υπάρχει συμβουλευτική για τις ειδικότητες που επιδιώκουν να εκπαιδευτούν και βέβαια συμβουλές για την μελλοντική τους εξειδίκευση.

Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε νοσοκομείο, στο οποίο θα γίνει ενημέρωση στα τμήματα και κλινικές από τους υπεύθυνους γιατρούς. Στην επίσκεψη αυτήν μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν πως λειτουργούν οι κλινικές και να δούνε από κοντά τις υποδομές και τα συστήματα του νοσοκομείου. Οι υπεύθυνοι γιατροί θα απαντήσουν σε όλες τις απορίες των ενδιαφερόμενων και θα δώσουν συμβουλές για την ειδικότητα που τους ενδιαφέρει.

Διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) και θα πραγματοποιηθεί ένα στα μέσα Μαρτίου από Θεσσαλονίκη και ένα στα μέσα Απριλίου από Αθήνα. Για κάθε διευκρίνιση, το κόστος του ταξιδιού και κράτηση θέσεων (αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο) παρακαλούμε να δηλώσετε ενδιαφέρον στο nikosv@careerhelpeu.com ή στο τηλέφωνο +30 6937 346 970 (κος Βλαχόπουλος). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγο ότι οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Βλαχόπουλος

Career Help EU

Λεπτοκαρυάς 3

41447 Λάρισα

Τηλ.:+30 6937 346970

nikosv@careerhelpeu.com

careerhelpeu.com

ΓΕΜΗ: 041144806000