Συνέδρια

Δελτίο Τύπου 11η Health Expo Athens – Αθήνα, 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11η Health Expo Athens

Πρόγραμμα 11ης Health Expo Athens

ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας, με ελεύθερη είσοδο, στις 8 – 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η 11η διοργάνωση της εκδήλωσης – θεσμού ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ + ΕΚΘΕΣΗ «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», με τη νέα ονομασία Health Expo Athens, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στον χώρο της Υγείας.

Η συμμετοχή εκθετών από το εξωτερικό και η εισαγωγή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, του Health Expo Partnering, αποβλέπουν στην προώθηση του διεθνούς εμπορίου της Ελλάδος στον ευρύτερο χώρο της Υγείας, δηλαδή φαρμάκων, OTC, παραφαρμάκων, δερμοκαλλυντικών, κ.λπ., μέσω της δημιουργίας διαπροσωπικών επαφών, επιχειρηματικής πληροφόρησης και δικτύωσης, για εξαγωγές και εισαγωγές.

Η 11η Health Expo Athens απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, ιατρούς και βοηθούς τους, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων και απασχολούμενους στον κλάδο της υγείας.

Σκοπός της Διημερίδας είναι η στήριξη και η ενίσχυση της εξέλιξης των επαγγελματιών υγείας.

110 διακεκριμένοι ομιλητές, σε 51 ομιλίες, 7 στρογγυλά τραπέζια και 32 εργαστήρια, θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα μέσα από 5 ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

 1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα στην καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο, για την απαραίτητη συμβουλή προς τους ασθενείς.
 2. Καινοτομία & Τεχνολογία: Ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια που αναδεικνύουν καινοτόμες πρακτικές για τους επαγγελματίες υγείας.
  Η ενότητα επίσης αναδεικνύει την αναγκαιότητα της χρήσης της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών, για την εξυπηρέτηση ενός όλο και πιο απαιτητικού ασθενή-πελάτη.

 3. Management & Marketing
  : Αυτή η θεματική ενότητα, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια, έχει σαν στόχο να αναδείξει τα «κλειδιά» για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του φαρμακείου ή του ιατρείου, καθώς και της εξέλιξης των συνεργατών τους. Είναι αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα και στοχεύει στη στήριξη της ανάπτυξης των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.

 4. Εργαστήρια
  : Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.

 5. Health Expo Partnering:Ομιλίες στα αγγλικά, για την ελληνική αγορά υγείας και προγραμματισμός στοχευμένων 1:1 συναντήσεων με συνεργάτες/επισκέπτες από την Ελλάδακαι το εξωτερικό για B2B συμφωνίες συνεργασιών.

Παράλληλα το Σάββατο 8/2/20 θα γίνει η τελετή της βράβευσης για τα Βραβεία Ιατροnet – Υγεία + Ομορφιά, μια διοργάνωση που γίνεται για 1η φορά στην Ελλάδα, με βραβεύσεις των Καλύτερων Προϊόντων Φαρμακείου που επέλεξε το κοινό μέσω online ψηφοφορίας, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς κριτική επιτροπή. Θα βραβευτούν τα 3 καλύτερα προϊόντα από 20 κατηγορίες προϊόντων Φαρμακείου, στις αγορές των Δερμοκαλλυντικών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Προϊόντων Υγείας.

Επιπλέον, το Σάββατο, 8/2/20 και ώρα 18.50 στην αίθουσα MC2 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των Φαρμακοποιών του Κόσμου για την κοπή της Πίτας του 2020.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!

Επίσης, δείτε εδώ το υλικό προβολής της 11ης Health Expo Athens – Αθήνα, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2019 (banner, video, logo κλπ.).

Σας περιμένουμε!

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.