Συνέδρια

28ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ | 8-11 Δεκεμβρίου 2022

Copy

 

2 Ημέρες Απομένουν

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λίγες ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ρευματολογίας και με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Τελικό Πρόγραμμα καθώς και πολλές ακόμα πληροφορίες για το Συνέδριο, είναι στη διάθεσή σας.

Ξένοι Προσκεκλημένοι Ομιλητές

δείτε όλους τους Ομιλητές

Δράση Κοινωνικής Ευθύνης

“Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές – Αναμνήσεις παιδικές”
Στηρίζουμε το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης


Τα φετινά Χριστούγεννα, η Ελληνική Ρευματική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος, αντικαθιστά το δείπνο που παραδοσιακά προσφέρεται στο πλαίσιο του ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου, με μια Προσφορά Αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη! Φροντίζει για το χριστουγεννιάτικο γεύμα και τα δώρα των παιδιών στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις μυρωδιές του οικογενειακού τραπεζιού μια γιορτινή ημέρα και τις υπέροχες αναμνήσεις που θα χαραχθούν στην ψυχή κάθε παιδιού σαν φυλαχτό για την ενήλικη του ζωή.

Εφαρμογή στο κινητό (Mobile App)

Οι οργανωτές έχουν εξασφαλίσει την δυνατότητα χρήσης νέας εφαρμογής (Mobile App) για τις ανάγκες του συνεδρίου. Ανάλογα με το λειτουργικό της συσκευής σας παρακαλούμε επιλέξτε μια από τις παραπάνω επιλογές εγκατάστασης (Android, iOS-Iphone).

Μετά την εγκατάσταση, όταν εισέλθετε στην εφαρμογή για πρώτη φορά, εισάγετε τον κωδικό ere2022. Αν και δεν είναι προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, σας συνιστούμε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες, όπως είναι η δημιουργία προσωπικού προγράμματος. Η σύνδεση γίνεται με την ίδια διεύθυνση email & PIN που λάβατε για τη σύνδεση στη Διαδικτυακή Πλατφόρμα του Συνεδρίου.

Υβριδική Διεξαγωγή Συνεδρίου

Το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε Υβριδική μορφή. Η υβριδική μορφή του Συνεδρίου μας, δίνει τη δυνατότητα να παρευρεθείτε είτε με φυσική παρουσία  είτε διαδικτυακά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Το φυσικό σκέλος του Συνεδρίου θα φιλοξενηθεί στις υπερσύγχρονες αίθουσες Caryatids και Aristotle του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο, τραμ, μετρό). Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου.
 

Μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε διαδικτυακά όλο το Πρόγραμμα του Συνεδρίου (περίπτωση διαδικτυακής συμμετοχής) ή κάποιες συνεδρίες, που το πρόγραμμα σας δεν επιτρέπει να τις παρακολουθήσετε κατά την παρουσία σας στο συνέδριο (φυσική συμμετοχή).

 

Θεματικές Ενότητες Ομιλητές Συνεδρίου Βραβεία ΚΕΠΕΤΖΗ

Χορηγοί Συνεδρίου

Facebook

Website

Εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίου


CONVIN Α.Ε.

Κ. Βάρναλη 29, 15233, Χαλάνδρι

W: www.convin.gr
Στοιχεία επικοινωνίας & Ενημέρωσης Συνεδρίου
  E: info@rheumatologycongress2022.gr |  W: www.rheumatologycongress2022.gr

 

 

 

This email was sent to iasd@otenet.gr

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ · 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας · Athens 104 31 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp