Συνέδρια

27η Επιστημονική Ημερίδα “Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική” – Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Θεωρώντας ότι οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε σήμερα λόγω της πανδημίας COVID-19 δεν θα πρέπει να ανακόψουν τις επιστημονικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στη δια βίου μάθηση των Παιδιάτρων, οργανώνουμε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ την 27η Επιστημονική Ημερίδα της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των Παιδιάτρων σε θέματα καθημερινής παιδιατρικής πράξης αλλά και η αναβάθμιση της επιστημονικής γνώσης με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας στα παιδιά και τους εφήβους.

Έχοντας ως ομιλητές έμπειρους και καταξιωμένους συναδέλφους- στελέχη της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας.  Για την επιτυχία της ημερίδας η συμμετοχή σας είναι τιμητική και καθοριστική.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής σας καλωσορίζω στην 27η διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ.

Με εκτίμηση
Ασημίνα Γαλλή-Τσινοπούλου
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Η 27η Επιστημονική Ημερίδα “Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, διαδικτυακά.

Για να δείτε το προκαταρκτικό επιστημονικό πρόγραμμα της  27ης Επιστημονικής Ημερίδας “Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική”, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Η Ημερίδα μοριοδοτείται με 6 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).