Συνέδρια

27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΜΜΟ – Μεταφορά Συνεδρίου στην Αθήνα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. ) έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων, παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις και λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν τον δείκτη επικινδυνότητας που αυτή τη στιγμή είναι υψηλός στην πόλη των Ιωαννίνων, αποφάσισε τη μεταφορά του 27ου Πανελληνίου Συνεδρίου στην Αθήνα με την ήδη ανακοινωμένη υβριδική μορφή στις ίδιες ημερομηνίες διεξαγωγής, 6 έως 8 Νοεμβρίου 2020.  Ο νέος χώρος διεξαγωγής είναι το συνεδριακό ξενοδοχείο Hilton Athens.

Θεωρούμε ότι η επιλογή της Αθήνας αποτελεί την πιο ασφαλή λύση δεδομένων των συνθηκών καθώς ο χώρος διεξαγωγής πληροί και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η μετάβαση των συμμετεχόντων από την Περιφέρεια πραγματοποιείται με περισσότερες εναλλακτικές και παρ΄όλο που ο βαθμός επικινδυνότητας είναι εξίσου μεγάλος, η πιθανότητα ενός ακόμα lockdown στην πρωτεύουσα είναι ελπίζουμε απομακρυσμένος για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο διαμορφώθηκε με την επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για επιστημονική ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας, παραμένει το ίδιο.
Η ενεργός συμμετοχή σας τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά είναι σημαντική για εμάς, ειδικά αυτή τη περίοδο που οι συνθήκες μας επιβάλλουν τη λήψη δύσκολων αποφάσεων.

Σε επισύναψη σας στέλνουμε το νέο Banner του Συνεδρίου, προς ανανέωση ή ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας με link στο site του συνεδρίου http://www.27eemmo.gr/ .

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.27eemmo.gr.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Μάκρας Πολυζώης
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019 – 2020