Συνέδρια

13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Programme_13o-MessiniasYgeias_2023

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

                   Ι.Ε.ΜΕΣ. 

Αναγνωσταρά 65 κ Βαλαωρίτου- 241 00  ΚΑΛΑΜΑΤΑ                                                                            

ΤΗΛ. 27210-21448 FAX. 27210-23568                                                                              

e-mail: iemess2011@gmail.com

site: www.iemess.gr                                                      Καλαμάτα 24-02-2023

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Εκ μέρους της Ιατρικής  Εταιρείας Μεσσηνίας έχουμε την τιμή να σας καλωσορίσουμε στο 13ο  Συνέδριο Υγείας της Εταιρείας μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί  5-7 Μαΐου 2023, στο Ξενοδοχείο ELITE  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Τo Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας για δέκατη τρίτη  χρονιά, αισιοδοξεί να αγκαλιάσει όλους τους συναδέλφους που εργάζονται και εξακολουθούν να οραματίζονται την ιατρική,  ως την κορωνίδα των επιστημών, σε κόντρα των δυσκολιών της εποχής μας.

Στηρίζοντας την ανταλλαγή-εναλλαγή της επιστημονικής σκέψης, ενισχύουμε την εκπαιδευτική δραστηριότητα, που προκύπτει από τις σύγχρονες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ιατρικής με συμμετοχή παλαιότερων αλλά και νέων συναδέλφων καταλήγοντας σε πιο γόνιμες συνεργασίες.

Αποτελεί πιστεύω όλων μας ότι η καρδιά της ιατρικής ακολουθεί το ρυθμό τον οποίο εμείς οι λειτουργοί της υγείας, υιοθετούμε απέναντι στην αέναη διαδικασία της γνώσης και της εκπαίδευσης.

Στόχος του συνεδρίου είναι να προσεγγίσει ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας, δίνοντας τους ένα ελεύθερο βήμα κατάθεσης απόψεων και διαλόγου σε όλα τα θέματα, που άπτονται της σύγχρονης ιατρικής, εκπληρώνοντας ένα συμπληρωματικό ρόλο με τα κέντρα μετάδοσης της ιατρικής γνώσης της κάθε ειδικότητας.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο, επίκαιρο και η αποτύπωση των θέσεων θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τη μελλοντική οργάνωση των επόμενων συνεδρίων.

Η συμμετοχή σας κρίνεται πολύτιμη και η ενδυνάμωση του ρόλου του συνεδρίου θα ισχυροποιήσει κυρίως τις σχέσεις μέσα στην ιατρική κοινότητα της Μεσσηνίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Συμμετέχετε  λοιπόν ενεργά και συγχρονιστείτε  στην κοινή μας προσπάθεια για μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία.

Όσον αφορά την διοργάνωση της συνάντησης, οι συνάδελφοι της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με το οποίο είμαστε βέβαιοι, ότι η συμμετοχή σας θα ανταμειφθεί.

Ακολουθεί συνημμένα το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι.

Ο Πρόεδρος της Ι.Ε.ΜΕΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝ. ΣΚΡΕΠΕΤΗΣ

Συντονιστής Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής

Γ.Ν. Μεσσηνίας, Ν.Μ. Καλαμάτας