Συνέδρια

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΙΚΟΥ ΖΩΗΣ Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΡΙΚΟΥ ΖΩΗΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Αίθουσα ΙΙ, Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ. (ΚΕ.Δ.Ε.Α)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Κληρονομικά Μεταβολικά Νοσήματα “ΚΡΙΚΟΣ ΖΩΗΣ”, σας προσκαλεί στην κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας που προγραμματίζεται να διεξαχθεί το Σάββατο 4 IOYNIOY στη Θεσ/νίκη στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ. αυτήν τη φορά ΥΒΡΙΔΙΚΑ ήτοι με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά.

Ο τίτλος της Ημερίδας «Κληρονομικά Μεταβολικά Νοσήματα: Από την Απομόνωση στην Ενδυνάμωση» αντικατοπτρίζει την μεγάλη ανάγκη να ακουστεί η συλλογική φωνή των πασχόντων από κληρονομικά μεταβολικά νοσήματα (KMN) ώστε από σπάνια, άγνωστα και αόρατα νοσήματα να γίνουν λιγότερα σπάνια, γνωστά και ορατά! Να προβληθούν οι ανάγκες αλλά και ο συνεχής αγώνας των πασχόντων για καλύτερη περίθαλψη και ποιότητα ζωής, θέματα που έχουν οξυνθεί σε μέγιστο βαθμό την τελευταία διετία λόγω της καταστροφικής επίδρασης της πανδημίας στο σύστημα υγείας. Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή ο ρόλος του ΚΡΙΚΟΥ ΖΩΗΣ στο να ακουστεί η συλλογική φωνή των πασχόντων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Δείτε την πρόσκληση, το πρόγραμμα και την φόρμα εγγραφής στο σύνδεσμο της LIVE MEDIA https://www.livemedia.gr/krikos22

Παρακολουθήσετε ζωντανά την Ημερίδα στον ίδιο σύνδεσμο.

Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στην έναρξη της ημερίδας στις 12.00. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Ημερίδα και στο facebook.com/krikoszois

Τα βίντεο θα είναι διαθέσιμα και μετά το πέρας της ημερίδας .

Πληροφορίες: Περσεφόνη Αυγουστίδου-Σαββοπούλου, κιν.693 7342222, e-mail:persefon72@gmail.com

Επισυνάπτεται αναλυτικό Δελτίο Τύπου