Συνέδρια

Σύγχρονες Αναισθησιολογικές Προσεγγίσεις: “Βελτιώνοντας την Έκβαση”, 11 & 12 Νοεμβρίου 2022, Ιωάννινα

Σύγχρονες Αναισθησιολογικές Προσεγγίσεις: “Βελτιώνοντας την Έκβαση”, 11 & 12 Νοεμβρίου 2022, Ιωάννινα

Σας ενημερώνουμε ότι το e-mail σας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των σκοπών δημοσιοποίησης του συνεδρίου Σύγχρονες Αναισθησιολογικές Προσεγγίσεις: Βελτιώνοντας την Έκβαση", η δε επεξεργασία και διαχείρισή του υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletters καθώς και προωθητικά/διαφημιστικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) άλλων συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα e-mail στο info@conferre.gr.
banner 900x150
Σύγχρονες Αναισθησιολογικές Προσεγγίσεις:
“Βελτιώνοντας την Έκβαση”
karta workshop

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της Επιστημονικής Εκδήλωσης με τίτλο ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ: Βελτιώνοντας την Έκβαση. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Νοεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Ιωαννίνων.

Η συμβολή της σύγχρονης Αναισθησιολογίας σε όλα τα στάδια προσέγγισης και αντιμετώπισης του χειρουργικού ασθενούς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Οι νέες εξελίξεις στον τομέα της Αναισθησιολογίας και της Περιεγχειρητικής Ιατρικής αλλά και η σημαντική επίδραση του Αναισθησιολόγου στη βελτίωση της έκβασης των ασθενών βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματός μας. Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις νεότερες τεχνικές και προσεγγίσεις στον χώρο της Αναισθησιολογίας, αλλά και να επικοινωνήσουμε δημιουργικά με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ασθενών μας.

Με σκοπό την ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, αλλά και την εναρμόνιση της εκδήλωσής μας στις σύγχρονες επιστημονικές τάσεις, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να διεξαχθούν διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, λόγοι-αντίλογοι αλλά και ζωντανές επιδείξεις από καταρτισμένους επιστήμονες.

Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Επιστημονική Εκδήλωση της Κλινικής μας. Προσδοκούμε τη φυσική σας παρουσία, την ενεργό συμμετοχή σας και την ενίσχυση της συνεργασίας μας, που εν πολλοίς θα κρίνουν και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Πέτρος Τζίμας

Αναπληρωτής Καθηγητής Αναισθησιολογίας
Διευθυντής Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας
Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

www.anaesthesiology-ioannina.gr

logo conferreSA
Stavrou Niarchou Ave., Mares Position
GR455 00 Pedini, Ioannina, GREECE

Tel. +30 26510 68610 | Fax. +30 26510 68611
E-mail: info@conferre.gr | Website: www.conferre.gr

You are receiving this email because
You have been registered in one of the congresses/events of "CONFERRE SA"

If you wish to unsubscribe from our newsletter, click here