Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π.Μ.Σ.)_ΑΛΓΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ / ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΜΣ 2023-2024

Αξιότιμοι κύριοι / αξιότιμες κυρίες,

Με το παρόν email, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί ως Μεταπτυχιακοί Φοιτητές (ΜΦ), μετά από επιλογή, πτυχιούχοι των Σχολών Επιστημών Υγείας, των Σχολών Ψυχοκοινωνικής Κατεύθυνσης καθώς και πτυχιούχοι λοιπών συναφών με το αντικείμενο του Προγράμματος τμημάτων πανεπιστημίων και πρώην ΑΤΕΙ, της ημεδαπής ή των ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το Π.Μ.Σ. «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα» με Διευθύντρια την Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας κα Ελένη Αρναούτογλου είναι πλήρους παρακολούθησης. Η χρονική διάρκεια σπουδών για την απονομή του Δ.Μ.Σ. είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Από την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο της υποψηφιότητάς τους, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά, στη Γραμματεία του ΠΜΣ.

Επισυνάπτεται η σχετική Προκήρυξη, καθώς και η αφίσα.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας και κάθε ενδιαφερόμενο για το Π.Μ.Σ.: «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα» , καθώς και να αναρτήσετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα σας.

Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, στο τηλ. 2410 685724.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση,

Βίκυ Κώστα / Vicky Kosta

Co-Founder, Press Officer, Public Relations, Communication & Social Media Manager