Συνέδρια

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ//ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021//ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, πραγματοποιεί υβριδική επιστημονική εκδήλωση το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 με θέμα «Από τον Καποδίστρια έως σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον: 200 χρόνια μέριμνα για το παιδί».

Εκ μέρους της Καθηγήτριας Ευαγγελίας Ντζάνη, Πρόεδρο της  Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας σας επισυνάπτουμε το επιστημονικό πρόγραμμα της εκδήλωσης με την παράκληση να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου σας.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση της εκδήλωσης) και μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας  κάνοντας click εδώ .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή άλλη διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Nectarios Chatzoglou

12, Thessalonikis Str. 15344 Gerakas-Greece

T:+30 2106048260 – F:+30 2106047457

www.free-spirit.gr