Συνέδρια

Εκ μέρους της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας

Save the Date!

Σας ενημερώνουμε ότι το e-mail σας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των σκοπών δημοσιοποίησης του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γαστρεντερολογίας εκ μέρους της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, η δε επεξεργασία και διαχείρισή του υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletters καθώς και προωθητικά/διαφημιστικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) άλλων συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα e-mail στο info@conferre.gr.
banner 900x150

SAVE THE DATE
42ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ

10-13 Νοεμβρίου 2022 Αθήνα

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 10-13 Νοεμβρίου 2022.

Η αθρόα και ενεργός συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, μας ωθεί να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το επιστημονικό πρόγραμμα. Έτσι και φέτος, η ευρεία θεματολογία, η παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών και οι εισηγήσεις επιφανών επιστημόνων στον τομέα της Γαστρεντερολογίας, θα αποτελέσουν τη βάση του επιστημονικού προγράμματος.

Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της επιστημονικής μας κοινότητας και για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος να υποβάλετε περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, παρουσιάζοντας την ερευνητική και κλινική σας δραστηριότητα. Αναμένοντας να συναντηθούμε όλοι στην Αθήνα στο καθιερωμένο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ

photo

calendar SAVE THE DATE
November 10-13, 2022
click to save in calendar
Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικής
Γαστρεντερολογικής Εταιρείας
Πρόεδρος: Π. Τάσσιος
Α’ Αντιπρόεδρος: Α. Κωφοκώτσιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Μ. Μελά
Γενικός Γραμματέας: Θ. Εμμανουήλ
Ειδικός Γραμματέας: Δ. Σαμωνάκης
Ταμίας: Α. Σιούλας
Μέλη: Ν. Μπομπότση
Ι. Παπανικολάου
Χ. Τριάντος

Keep Updated

google google
#hsgcongress2022
hsgcongress2022.gr

logo conferreSA
Stavrou Niarchou Ave., Mares Position
GR455 00 Pedini, Ioannina, GREECE

Tel. +30 26510 68610 | Fax. +30 26510 68611
E-mail: info@conferre.gr | Website: www.conferre.gr

You are receiving this email because
You have been registered in one of the congresses/events of "CONFERRE SA"

If you wish to unsubscribe from our newsletter, click here