Συνέδρια

Διαδικτυακή εκδήλωση «Ορίζοντας Ευρώπη: Δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας στον τομέα της Υγείας»

Διαδικτυακή εκδήλωση «Ορίζοντας Ευρώπη: Δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας στον τομέα της Υγείας»

Aγαπητοί συνεργάτες,
Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη στην Κύπρο, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «Ορίζοντας Ευρώπη: Δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας στον τομέα της Υγείας» την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 (10:30-13:00).
H εκδήλωση εστιάζει στις δράσεις Pre-Commercial Procurement (PCP) & Public Procurement of Innovative Solutions (PPI) που υποστηρίζουν την ανάπτυξη προϊόντων και τεχνολογικών λύσεων δημοσίου συμφέροντος και τη μεταφορά καινοτόμων λύσεων στην αγορά. Ειδικότερα, καλούνται να συμμετάσχουν: επιχειρήσεις, startups, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, κρατικοί φορείς και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, μονάδες υγείας, νοσοκομεία, και γενικότερα φορείς που δρουν στο οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στον τομέα της υγείας.
Ομιλητές/τριες θα είναι η Δρ Lieve Bos (Γενική Διεύθυνση CONNECT, Ευρωπαϊκή Επιτροπή), ο κ. Κωνσταντίνος Τζανετόπουλος (Γενικός Διευθυντής Δημοσίων Συμβάσεων, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων), ο Δρ Ματθαίος Διδάγγελος (Καρδιολόγος, Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ) καθώς και ο κ. Ιωάννης Αμαραντίδης (Ειδικός Σύμβουλος για το πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη, Συντονιστής του προγράμματος INCAREHEART PCP).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Κριστίνα Πασκουάλ (cpascual@ekt.gr) και τον Γιώργο Μέγα (megas@ekt.gr), Εθνικά Σημεία Επαφής για το Cluster Health του Ορίζοντα Ευρώπη.


Facebook

Twitter

LinkedIn

YouTube

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Εστάλη στο iasd@otenet.gr
Λάβατε αυτό το email γιατί έχετε εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών των θεματικών ενημερώσεων του ΕΚΤ.