Θέσεις Εργασίας

Β’ αγγελία προς δημοσίευση

Β’ Αγγελία

Career Help EU

Λεπτοκαρυάς 3, 41447 Λάρισα

candidate@careerhelpeu.com

https://careerhelpeu.business.site

Θέσεις εργασίας γιατρών στην Αγγλία (Ηνωμένο Βασίλειο) και Ιρλανδία

Η Career Help EU, σε συνεργασία με συμβουλευτική εταιρεία του NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο αναζητεί ειδικούς γιατρούς στις παρακάτω ειδικότητες:

A&E, Acute, Anaesthetics, Care of the Elderly, Emergency Medicine, Endo, General Medicine, General Surgery (Vascular Surgery), Haematology, Histopathology, Intensivist, Medical Oncology, Microbiology, Ophthalmology, Paediatrics, Pathology, Psychiatry, Radiology, Renal, Respiratory, Stroke, Urology,

Οι υποψήφιοι να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτος, κατά προτίμηση άδεια εργασίας (Registration GMC). Προϋπόθεση για εγγραφή στο GMC είναι αναγνωρισμένο πτυχίο και επιτυχής εξετάσεις IELTS ή OET.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συνεχίσουν ή και να ολοκληρώσουν την ειδικότητα τους πρέπει να έχουν εγγραφή στο GMC και τουλάχιστον 1 χρόνο προϋπηρεσία στην ειδικότητα.

Παρέχονται υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Υποστήριξη στις διαδικασίες μετεγκατάστασης.

Εάν θέλετε να εργαστείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία ως γιατρός στην ειδικότητα σας στείλτε το βιογραφικό σας στα Αγγλικά στο E-mail candidate@careerhelpeu.com. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο careerhelpeu.com