Θέσεις Εργασίας

Αγγελίες προς δημοσίευση

Αγγελία:

Θέσεις εργασίας ιατρών σε διάφορες περιοχές της Γερμανίας. Παρέχονται πολύ ικανοποιητικές αμοιβές ανάλογα την ειδικότητα και υποστήριξη για την μετεγκατάσταση από την Ελλάδα. Η υποστήριξη προσφέρει εύρεση στέγης , υποστηρικτικό συνεργάτη για την βοήθεια διεκπεραίωσης διάφορων διαδικασιών εγκατάστασης και εκπαίδευση για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η καλή γνώση αγγλικών και η γνώση γερμανικών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Εγγραφείτε δωρεάν στην ιστοσελίδα μας https://www.alvar-recruitment.com/  στέλνοντας το βιογραφικό σας και σε πολύ σύντομο διάστημα θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη αίτησης σας.

Επίσης μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και εάν έχετε άλλη ειδικότητα και σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στην Γερμανία. Θα ερευνήσουμε εμείς για εσάς και θα σας βρούμε την κατάλληλη θέση με επαγγελματική εξέλιξη χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς.

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε τα βιογραφικά σας στα αγγλικά ή γερμανικά, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την θέση στην ηλεκτρονική διεύθυνση nikolaos.vlachopoulos@alvar-recruitment.com με αναφορά των κωδικό της αγγελίας που σας ενδιαφέρει ή για ένα απλό αίτημα εύρεσης εργασίας στην Γερμανία:

Θέσεις Διαθέσιμες:

Α35

Γνωστή κλινική σε μεγάλη πόλη της Γερμανίας ζητεί διευθυντή λοιμωξιολογίας για άμεση πρόσληψη. Ειδική γνώση στην θεραπεία HIV επιθυμητή και καλές οργανωτικές ικανότητες για την οργάνωση και ανασύσταση τμήματος λοιμωδών. Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση Γερμανικών.

Α31

Νοσοκομείο σε μεγάλη πόλη ζητεί επιμελητή Α ψυχίατρο.

Α30

Νοσοκομείο σε μεγάλη πόλη ζητεί ειδικό ιατρό γηριατρικής για άμεση πρόσληψη. Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση Γερμανικών.

Α27

Νοσοκομείο σε μεγάλη πόλη ζητεί ειδικό Αλλεργιολόγο για άμεση πρόσληψη. Επιθυμητή η καλή γνώση Γερμανικών.

A26

Ιατρικό κέντρο σε μεγάλη πόλη της Γερμανίας ζητεί έναν γενικό ιατρό ή παθολόγο.

Α25

Κλινική σε πόλη στη δυτική Γερμανία ζητεί το συντομότερο δυνατό ειδικό γιατρό  αναισθησιολογίας και χειρουργική εντατικολογία. Άριστες συνθήκες εργασίας και ωράρια εργασίας. Υποστηρίζονται η μετεκπαιδεύσεις και σε άλλους τομείς της ειδικότητας.

Α23

Νοσοκομείο ζητεί αρχίατρο (επιμελητή Α) με ειδικότητα γυναικολόγου μαιευτήρα.

Α22

Νοσοκομείο σε μεγάλη πόλη ζητεί ειδικό παθολόγο.

Α21

Ζητείται για νοσοκομείο στην Κάτω Σαξονία ειδικός Πνευμονολόγος.

Α18

Ζητείται για νοσοκομείο στην Κάτω Σαξονία ειδικός Γαστρεντερολόγος.

A16

Ζητούνται 2 ιατροί με ειδικότητα Ακτινολόγων για ακτινολογικές κλινικές και νοσοκομεία.

A 12

Ζητείται παιδίατρος για θέση αρχιάτρου (επιμελητής Α)  σε Νοσοκομείο παίδων.

A 11

Ζητείται παιδίατρος για θέση βοηθού διευθυντή σε  Νοσοκομείο παίδων. Προοπτική περαιτέρω εκπαίδευσης.

A 8-A29

Για νοσοκομεία στην Γερμανία ζητούνται 2 αγγειοχειρουργοί . Ωράρια ευέλικτα και φιλικά για εναρμόνιση επάγγελμα με οικογενειακή ζωή, υψηλές αμοιβές και πρόσθετη ασφάλεια σύνταξης.