Συνέδρια

Πρόσκληση σε Forum Παθολογίας

forumPathologias-FinalProgram

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα ήταν τιμή μας να συμμετέχετε στο FORUM ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ: «Ο Παθολόγος στο επίκεντρο της Υγείας», το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 18/11/2023 στο αμφιθέατρο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΠΙΣ και διοργανώνεται από την Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος(ΕΕΠΕ). Σκοπός της ΕΕΠΕ είναι να προάγει τα ευρύτερα επαγγελματικά δικαιώματα και υποχρεώσεις των μελών της, την σωστή άσκηση της ειδικότητας της Παθολογίας, την αναβάθμιση του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματος εν γένει, το επίπεδο Υγείας των ασθενών και η εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών.

Την εκδήλωση μας ενημέρωσαν ότι θα προσφωνήσουν διαδικτυακά ή θα χαιρετήσουν Υφυπουργοί Υγείας.

Στο Forum θα συζητηθούν τα προβλήματα στην άσκηση του έργου μας σε όλες τις βαθμίδες Υγείας, θα κατατεθεί η άποψη θεσμικών εκπροσώπων των Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, των Πανεπιστημίων κλπ. για την ειδικότητά μας και πιθανές λύσεις, καθώς και παρεμβάσεις Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων.

Επειδή γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας για τον χώρο της Υγείας, στην επίλυση των προβλημάτων του οποίου επιθυμούμε να συμβάλλουμε καθ΄οιονδήποτε τρόπο, σας ενημερώνουμε για μία ακόμη προσπάθεια για την αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών μέσω αυτού του FORUM.

Μετά τιμής

 

 

   Υ.Γ.: Επισυναπτόμενα το πρόγραμμα της εκδήλωσης και το link για τη διαδικτυακή παρακολούθηση:

(Επιλέγοντας το παρακάτω link συνδέεστε στο zoom για την παρακολούθηση του συνεδρίου.)

 

https://us06web.zoom.us/j/87296355049?pwd=xo2GEvZUnxXj0COAoslkjytqBdOPOw.ft_HXhfUv1nnaXOZ