Συνέδρια

Ο Ρόλος της Υπερηχογραφίας στην εκτίμηση των Διαταραχών του πυελικού εδάφους

US_PROGRAM_2022

Εκ μέρους των υπευθύνων του Webinar, καθηγητού Σταύρου Αθανασίου και καθηγητού Γεώργιο Μακρυδήμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Πανελλήνια Εταιρεία Ουρογυναικολογίας από κοινού με την Ελληνική Εταιρία Υπερήχων στη Μαιευτική & Γυναικολογία διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο “Ο Ρόλος της Υπερηχογραφίας στην εκτίμηση των Διαταραχών του πυελικού εδάφους”, στις 3 Απριλίου 2022.

Στο webinar συμμετέχουν με διαλέξεις ειδικοί από την Ελλάδα και από το εξωτερικό και σκοπός αυτής της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των εξελίξεων στην αντιμετώπιση της διαταραχών του πυελικού εδάφους.

Για την ενημέρωση των μελών σας παρακαλούμε πολύ αν είναι εφικτό όπως:

  • Προσθέσετε την εκδήλωση στο ημερολόγιο των προσεχών Επιστημονικών εκδηλώσεων του site της εταιρείας σας.
  • Προσθέσετε (για τη βοήθειά σας διάφορα μεγέθη επισυνάπτονται) στο ημερολόγιο των προσεχών Επιστημονικών εκδηλώσεων του site της εταιρείας σας. Αν το μέγεθος των banners στο site της εταιρείας σας είναι διαφορετικό από τα επισυναπτόμενα παρακαλούμε να μας αποστείλετε το μέγεθος ώστε να το προσαρμόσουμε.
  • Προωθήστε το επισυναπτόμενο αρχείο με την Α΄ Ανακοίνωση καθώς και τον σύνδεσμο https://mdcongress.gr/event/webinar-yperichografia-pyelikoy-edafoys/ από τον οποίο υπάρχει πρόσβαση στις online εγγραφές.

Με εκτίμηση,

Μανώλης Γκόγκας / Manolis Gogas

Congress Manager

118 Al. Panagouli str 

Agia Paraskevi 15343

Athens, Greece
T.+30 210 607 4200

T.+30 210 607 4204 (Direct)

M.+30 698 722 8684

  1. mg@mdcongress.gr
  2. www.mdcongress.gr