Ανακοινώσεις

Ινστιτούτο Prolepsis Πρόσκλση σε ευρωπαική διαδικτυακή Ημερίδα

Αγαπητέ κύριε/Αγαπητή κυρία,

 

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Mig-HealthCare, στις 23 Ιουνίου 2020, ώρα 11:00 – 14:30 (10:00 – 13:30 CET). 

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και επιστημονικούς οργανισμούς από περισσότερες από 10 Ευρωπαϊκές χώρες.

 

Το Ινστιτούτο Prolepsis είναι ο επικεφαλής εταίρος του προγράμματος “Strengthen Community Based Care to minimize health inequalities and improve the integration of vulnerable migrants and refugees in to local communities – Mig-HealthCare”, το οποίο αποσκοπεί στη μείωση των ανισοτήτων της υγείας μέσω της βελτίωσης των υπηρεσιών σωματικής και ψυχικής υγείας μεταναστών και προσφύγων.
Εταίροι του προγράμματος είναι 14 επιστημονικοί φορείς, μεταξύ των οποίων πανεπιστήμια, εθνικές αρχές, μη κυβερνητικές οργανώσεις και ερευνητικοί οργανισμοί.

 

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευρεία διάχυση των ερευνητικών ευρημάτων και των εκπαιδευτικών υλικών του προγράμματος και η ευαισθητοποίηση του ευρωπαϊκού κοινού.

Στον σύνδεσμο Agenda_EU Info Day μπορείτε να βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της ημερίδας, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στο www.mighealthcare.eu

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να  συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/W3JnqdNTwkcWag5C9.

 

Θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε σε αυτή τη διαδικτυακή συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

 

Αθηνά Λινού, MD, MPH, PhD, FACE

 

Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής

Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πρόεδρος Ινστιτούτου Prolepsis

 

 

 

* Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Φραγκοκκλησιάς 7, 151 25 Μαρούσι
Tηλ.: 210-6255700
Φαξ: 210-6106810
Email: info@prolepsis.gr
www.prolepsis.gr
Twitter