Συνέδρια

Επιστημονική Ημερίδα

7η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 

με τίτλο
Καινοτόμες θεραπείες και διεπιστημονικές συνεργασίες στη ρευματολογία

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
Αίθουσα Κ.Ε.Δ.Ε.Α., Κτίριο ΕΛΚΕ Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη

Χορηγούνται 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με τα κριτήρια UEMS – EACCME.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε στην 7η Ημερίδα του Ρευματολογικού Τμήματος 424 ΓΣΝΕ με θέμα «Καινοτόμες θεραπείες και Διεπιστημονικές συνεργασίες στη Ρευματολογία».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση Υγειονομικών Ενόπλων Δυνάμεων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι βιοτεχνολογικές ανακαλύψεις των τελευταίων ετών ενίσχυσαν τις γνώσεις της παθοφυσιολογίας ρευματικών νοσημάτων, συνετέλεσαν στην κατανόηση μηχανισμών ανάπτυξης όγκων αλλά και της παθοφυσιολογίας των λοιμώξεων, με πρόσφατο παράδειγμα την πανδημία  COVID.

Η Ημερίδα αποτελεί μια έμπρακτη συνεργασία μεταξύ ειδικοτήτων, που αποσκοπεί στην ανάδειξη καινοτόμων θεραπειών και την ανταλλαγή και διάδοση νεότερων γνώσεων, ώστε να αναπτυχθούν συνδυασμένες θεραπευτικές εφαρμογές και κοινά πεδία δράσης.

Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας είναι καταλυτική στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Dr Περικλής Βουνοτρυπίδης
Γενικός Αρχίατρος – Ρευματολόγος
Διευθυντής Ρευματολογικού Τμήματος 424 ΓΣΝΕ

Πρόγραμμα και πληροφορίες Εγγραφής
Οργάνωση / Πληροφορίες / Γραμματεία 
Copyright © 2024 AIDA, All rights reserved.
Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί ανεπιθύμητη αλληλογραφία εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Our mailing address is:

AIDA

Athens – Asklipiou 12, 10680

Thessaloniki – Vas. Olgas 148, 54645

Athens – ThessalonikiGreece

Greece

Προσθέστε μας στο βιβλίο διευθύνσεών σας