Θέσεις Εργασίας

Αγγελία προς δημοσίευση

Θέσεις εργασίας για γιατρούς σε νοσοκομεία της Γερμανίας

Η Career Help EU (careerhelpeu.com) σε συνεργασία με το γραφείο μας στην Γερμανία αναζητούμε, με την έναρξη της νέας μας συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους νοσοκομειακούς ομίλους, γιατρούς για εργασία στην Γερμανία στις παρακάτω ειδικότητες:

Ειδικευόμενοι γιατροί: 

  • Γενική Χειρουργική
  • Ορθοπεδική
  • Ψυχιατρική
  • Παιδιατρική 
  • Παθολογία

Ειδικευμένοι γιατροί:

  • Ουρολογία
  • Παιδιατρική
  • Γυναικολογία – Μαιευτική
  • Ογκολογία
  • Ακτινολογία

Παρέχονται υψηλές αμοιβές, μόνιμες θέσεις με άριστες προοπτικές και υψηλές αμοιβές. Επίσης την δυνατότητα μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε πολλούς τομείς της ιατρικής αλλά και δυνατότητα μεταπτυχιακών / διδακτορικών σπουδών λόγο της συνεργασίας των νοσοκομείων με πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Γερμανία (Akademische Lehrkrankenhäuser).  

Υποστηρίζουμε τους υποψηφίους σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, στις αιτήσεις για την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ή χρηματοδότηση μαθημάτων από ΕΕ και Γερμανικό Κράτος μέχρι και την υποστήριξη της διευκόλυνσης των υποψηφίων για την ομαλή και χωρίς μεγάλες δυσκολίες μετάβαση τους στην Γερμανία. Για όλες αυτές τις υπηρεσίες ο υποψήφιος δεν χρεώνεται και η παροχή τους είναι δωρεάν.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation) κατόχων τίτλου ιατρικής από χώρες της ΕΕ με μαθήματα από Α2 – C1 υποστήριξη στα γραφειοκρατικά ζητήματα μέχρι και πολύ οικονομική στέγη για τους υποψηφίους μας.  Με την εξειδικευμένη σχολή μας παρέχουμε ειδική εκπαίδευση στην γερμανική ιατρική ορολογία, εκπαίδευση και προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας, σωστή προετοιμασία για την εξέταση της γλωσσικής επάρκειας (Fachsprachprüfung), απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία. Στα μαθήματα μπορούν οι υποψήφιοι να συμμετέχουν αρχικά και διαδικτυακά και στο τελικό στάδιο δια ζώσης.

Με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τις συνεργασίες μας στον τομέα υγείας βρίσκουμε κάθε χρόνο σε περίπου 500 γιατρούς απ’ όλο τον κόσμο θέσεις εργασίας με υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης με άμεση πρόσληψη στα νοσοκομεία και κλινικές σε όλη την Γερμανία. Βοηθάμε στην ορθή σύνταξη του βιογραφικού και παρέχουμε συμβουλές για την καλύτερη θέση εργασίας ανάλογα με τα προσόντα των υποψηφίων.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας, ή και να προχωρήσετε σε ειδικότητα ή εξειδίκευση επικοινωνήστε μαζί μας στο   E-mail nikosv@careerhelpeu.com , ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.careerhelpeu.com/ και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 6937 346 970 (κος. Βλαχόπουλος) και σας ενημερώνουμε για τις λοιπές προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων και υπηρεσιών μας για την εργασία γιατρών στην Γερμανία.