Θέσεις Εργασίας

Αγγελία προς δημοσίευση

Σας ενημερώνουμε ότι αλλάξαμε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η παλαιά μας διεύθυνση careerhelp.eu@gmail.com απενεργοποιείτε. Παρακαλώ πολύ για δημοσίευση της παρακάτω αγγελίας μας στην σελίδα σας.

Ζητούνται γιατροί σε νοσοκομεία της Γερμανίας 

Η Career Help EU και το γραφείο μας στην Γερμανία DocToLet (https://www.doctolet.de) αναζητούμε ιατρικό προσωπικό για εργασία σε νοσοκομεία στην Γερμανία.

Α. Ειδικευόμενοι γιατροί 

Γενική χειρουργική, Παθολογία, Γυναικολογία – Μαιευτική, Ψυχιατρική, Παιδιατρική.

Β. Ειδικευμένοι γιατροί 

Παθολόγους, Οφθαλμίατρους, Γυναικολόγους, Ορθοπεδικούς.

Παρέχουμε υποστήριξη και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation) κατόχων τίτλου ιατρικής από χώρες της ΕΕ,  μέσω επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων EURES. Με την εξειδικευμένη σχολή μας Sprachlabor Hannover (https://www.sprachlabor-hannover.de) παρέχουμε ειδική εκπαίδευση στην γερμανική ιατρική ορολογία, εκπαίδευση και προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας, σωστή προετοιμασία για την εξέταση της γλωσσικής επάρκειας (C1) και την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία. Η εκμάθηση πραγματοποιείται εν μέρει διαδικτυακά και στο τελικό στάδιο δια ζώσης (συνολικός χρόνος περ.2 μήνες).  Επίσης παρέχουμε με ίδια χρηματοδοτικά προγράμματα την υποστήριξη για την απόκτηση της άδειας εργασίας στην Γερμανία. Βασική προϋπόθεση οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επίπεδο Β στην γερμανική γλώσσα.

Βρίσκουμε θέσεις σε περίπου 500 γιατρούς κάθε χρόνο με υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης με άμεση πρόσληψη στα κρατικά και ιδιωτικά νοσοκομεία.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας στείλτε τα βιογραφικά σας στα γερμανικά στο E-mail nikosv@careerhelpeu.com και σας ενημερώνουμε για τις λοιπές προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων μας για την εργασία στην Γερμανία.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Βλαχόπουλος

Career Help EU

Λεπτοκαρυάς 3

41447 Λάρισα

Τηλ.:+30 6937 346970

nikosv@careerhelpeu.com

careerhelpeu.com