Συνέδρια

Α΄Ανακοίνωση Συνεδρίου – Αίτημα προβολής


ΘΕΜΑ: Προωθητικό Υλικό για το 15ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας

Προς Ιατρικός Σύλλογος Δράμας

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 15ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας  θα διεξαχθεί για πρώτη φορά υβριδικά, (τόσο με φυσική παρουσία όσο και με διαδικτυακή παρακολούθηση) στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα, από τη Πέμπτη 13 Μαΐου έως και το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου www.eiepcongress2021.gr, μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε για το Επιστημονικό Πρόγραμμα, και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε, καθώς και να προσκαλέσετε μέλη και συνάδελφούς σας να επισκεφθούν.

Σε επισύναψη σας αποστέλλουμε την ηλεκτρονική αφίσα του Συνεδρίου, προς ενημέρωση των συναδέλφων και λοιπών ενδιαφερομένων, με τη θερμή παράκληση να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο στην επίσημη ιστοσελίδα σας με παραπομπή στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου μας (www.eiepcongress2021.gr). Ως συνοδευτικό κείμενο ή αρχείο της ανάρτησής σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Α’ Ανακοίνωση & το link με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα .

Σύνολο επισυναπτόμενων αλληλογραφίας:

– Ηλεκτρονική Αφίσα (σε επισύναψη)
Α’ Ανακοίνωση (link)
Ωρολόγιο Πρόγραμμα (link)
Website Link

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την υποστήριξη και τη συνεργασία σας και προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας στο Συνέδριό μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας

Ευθύμιος Καπάνταης                           Λεωνίδας Λαναράς
Πρόεδρος ΕΙΕΠ                                  Γεν. Γραμματέας ΕΙΕΠ