Συνέδρια

FIVI _ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ_28 ΜΑΙΟΥ 2022_ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

FINAL PROGRAM_10-5-2022

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην επιστημονική ημερίδα της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «FIVI» με θέμα: «Διατήρηση γονιμότητας σε ογκολογικούς ασθενείς με μεθόδους Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής», η οποία θα διεξαχθεί υβριδικά το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο Αμφιθέατρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Για την υποστήριξη των ασθενών αυτών στην προσπάθειά τους να γίνουν γονείς στο μέλλον, απαιτείται η συντονισμένη δράση των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη διάγνωση και στην αντιμετώπιση της νόσου όπως: Γυναικολόγων, Ουρολόγων, Χειρουργών, Ογκολόγων, Αιματολόγων, Ακτινοθεραπευτών, Παιδιάτρων και Ακτινοδιαγνωστών.

Η Ημερίδα στοχεύει, στην ενημέρωση των ιατρών σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν σήμερα οι σύγχρονες μέθοδοι Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, για τη διατήρηση γονιμότητας σε ασθενείς με νεοπλασματική νόσο, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Θερμή παράκληση, ας αποσταλεί στη λίστα των ιατρών σας το ενημερωτικό newsletter για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης ημερίδας, αλλά και συνημμένα θα βρείτε web banner και το επιστημονικό πρόγραμμα, ώστε να το ανεβάσετε στο site του Ιατρικού Συλλόγου.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

  Ρίτσα Μπιρζαμάνη

Προϊσταμένη Ανάπτυξης

Μαιευτικής – Παιδιατρικής & Συνεδρίων

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Φιλαδελφέως & Κεφαλαρίου 1

Κεφαλάρι – Κηφισιά 14562
Τηλ.:  +30 210 6287237
Fax :  +30 210 6287168

Κιν  :  +30 6951953840

Email:r.mpirzamani@iatriko.gr